For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Nešto o Regionalnom Sajtu

Nastao je 2019.godine kao rezultat rada i istraživanja IT i ekonomskih stručnjaka u sferi razvoja online platformi, kako bi se nadomjestio nedostatak kvalitetnih rješenja na domaćem online tržištu na području Bijeljine ,Zvornika, Brčkog, Lopara, Ugljevika i Tuzle.

Kao platforma, ibn.ba će nastojati zadovoljiti potrebe korisnika u uspješnoj i olakšanoj online trgovini, uz pomoć alata koje smo kreirali u cilju što kvalitetnije prezentacije ponude, te olakšanog pretraživanja, kao i jednostavnosti komunikacije između onih koji nude i onih koji potražuju.
Te je iz toga i proistekao regionalni sajt kao regija koju smo mi stvorili a ne kao geografska regija kao npr. Dobojsko-Bijeljinska pa vam do Doboja treba oko 2 i 30h vožnje.
Znači cilj ovog sajta je da sve spoji u što užem krugu brzine dolaska radi uvida u artikl.

Tehnološke prednosti oglašavanja na oglas.ba se ogledaju u :

ibn.ba je potpuno besplatan,
Vaš proizvod će se obnoviti svakih 48 sati i biti na početnoj poziciji,
Vaš proizvod se automatski dijeli na facebook grupu, specijaliziranih za prodaju, koja ima veliki broj članova,
Komunikacija između kupaca i prodavaca se odvija u realnom vremenu bez potrebe za novim učitavanjem stranice,
Pametna pretraga je napravljena tako da Vi možete pretraživati i filtrirati putem pretrage (npr. Golf 5 klima automatik šiber dizel ) upisivajući ono što Vi želite, a ne ono što u naslovu proizvoda piše kao kod ostalih,
Statistika posjete proizvodu je napravljena da možete imati uvid u posjete po gradovima, korisnicima, adresama.

Kako bismo svakom klijentu omogućili egzaktno pozicioniranje vlastitih artikala tačno na mjesto gdje će se velikim odzivom ciljane grupe proizvesti dobar plasman i željenu vidljivost, naš Tim je pri samom osnivanju predao veliku paznju sljedećim parametrima, kako bi svojim budućim korisnicima zagarantovao nekoliko prednosti:

Odabir domene: IBN. BA
Kada nastojite da plasirate određeni proizvod u cilju prodaje ili promocije na internetu za to će te naći veliki broj online sajtova, sa ogromnim brojem objavljenih artikala, koji će predstavljati konkuristički natječaj pri ostvarenju Vaših željenih rezultata - prodaje artikla.

Nerijetko ćete se susresti da pojedini oglasni portali imaju kreiran brend na osnovu kojeg uživaju velike posjete korisnika. Međutim, takve posjete se manifestuju isključivo preko upisivanja same domene određenog portala direktno na mjestu web adrese, dok veoma rijetko artikli bivaju pronađeni preko samih tražilica.

ibn Tim.
Kontakt:
admin@ibn.ba
infobnportal@gmail.com

Najnovije BIJELJINA-UGLJEVIK-TUZLA-ZVORNIK-BRČKO-LOPARE Regionalna prodaja

Ovde možete pronaći sve potpuno besplatno a za one malo ozbiljnije ili koji imaju dosta artikala takodje smo napravili ponudu!

Korisnik

0.00KM
  • Trajanje: 30 Dana
  • Artikli: 3
  • IZDVOJENi: 2
  • Zakači na VRH: 2
Izaberi

Premium

20.00KM
  • Trajanje: 40 Dana
  • Artikli: 160
  • IZDVOJENi: 30
  • Zakači na VRH: 10
Izaberi
Top